Tässä eräänä iltana naapurin emäntä toi meille 2 haukea. Siinä oli sitten perkaamisen ja fileoinnin paikka meidän isännälle. ( Hän on siinä jo aika hyvä, harjoittelun tulosta.)

Ensin haistoi kissa, että jotain mielenkiintoista on tekeillä. Istui puutarhatuolilla, eikä millään meinannut pysyä aloillaan niin kauaa, kunnes jotain hänelle kuuluvaa irtoaisi. On se mukava, miten kissa tykkää kalasta, vaikka ei sitä itse saakaan pyydystettyä.

Sitten alkoi kuulua pensaasta rapinaa, niin, että kissakin valpastui. Ensimmäinen siili tänä kesänä, jonka olemme nähneet. Joka kesä niitä näissä nurkissa pyörii, milloin yksi, milloin enemmän. Siilihän tykkää kalasta ihan niinkuin kissakin. Ei noille sentään riitaa päässyt syntymään, molemmille riitti ja harakat olivat vieneet loput.

Noita sormustinkukkia olen nähnyt useammassakin blogissa. Niitä tuntuu olevan meidän pihassa tänävuonna enemmän kuin muina kesinä. Jonakin kesänä ei näy yhtään, mutta sitten on useampia ja eri värisiä.Taas täytyy laittaa tähän loppuun tämä minun mielivärini. Onkohan sille mitään selitystä, että miksi joku tykkää punaisesta ja toinen sinisestä. Itse olen sinivastainen, jollei siihen ole sekoitettu punaista.