Tällaisen liinan olen virkannut joskus yli 30 vuotta sitten. Se on kooltaan ehkä vain noin 50x50 cm, mutta otin vaan lähikuvaa, että näkee mallin. En ole sitä missään muualla pitänyt kuin varastoituna vintillä.Lankana vaaleankeltainen ohut kalalanka. Toisen samanlaisen liinan virkkasin violetista virkkauslangasta, mutta se on jossain hukassa, eikä siis päässyt kuvaan.
Tällä mallilla olisi tullut kaunis sängynpeittokin, tuo yksi neliö itsessään on jo sievä. Vähän samanmallinen huivi on MODA 1/2008 nro 43, violetin värisenä. Siitä tulikin mieleeni esitellä tämä vanha liina.

Flunssani on kohta kestänyt 2 viikkoa, eikä vielä tunnu hellittävän. Ei se nyt niin mahdottoman paha ole ollut, mutta joka toinen päivä on ollut huonompi. Väsyttää välillä niin vietävästi, kuumetta kun ei ole ollut, niin kestää vissiin pitempään. Sitten toinen vaiva, mikä vaivaa, on nyt tuo lapojen väli. Niinkuin puukolla tökkisi välillä, ei meinaa hengittää uskaltaa. Tänään aamuyöstäkin piti hereillä vähän väliä ja 4:30 jälkeen en enää saanut nukutuksi. Ompeleminen ei siis käy mulle ollenkaan, siitä se yläselkä suuttui. Täytyy vaan keskittyä kevyempiin, eli neulomiseen.

Kivat viikonloput teille jotka satutte eksymään sivuilleni.