Sainpahan vain esittelykuntoon tämän oman huivini. Nopeasti minä en osaa tehdä mitään, mutta hitaasti ja varmasti aina valmistuu jotakin. Tätäkin aloittelin jo huhtikuun alussa. Onhan siinä välissä pitänyt tehdä yhtä ja toista muuta asiaa.


Tässä huivi pingotuksessa olohuoneen matolla. En taaskaan ajatellut ennen neulojen laittamista, että olisin laittanut keskemmälle, kun siinä on vaaleaa enemmän. Tässä asiassa olin hätäinen. En kastellut koko huivia, vaan tuon reunan kohdan. Sehän oli kuiva, ennenkuin sain viimeisen neulan paikalleen. Yläreunaa en laitellut tuon enempää, koska en sitä kostuttanut. Suihkutin hiuslakkaa tuohon reunaan, jos paremmin pysyisivät nuo sakarat.


Tässä vielä omistajan selässä, väri hitusen liian punainen. Väri on oikeasti tumma liila. Kuvaan ei saa millään oikeaa väriä. Oikeasti tykkäisin enemmän tuollaisesta fuksian punaisesta. En tiedä sitten minkäsävyiseltä näyttää jonkun toisen koneella.Tässä vielä lähikuvaa, jouduin päättelemään vähän liian tiukoilla silmukoilla, kun meinasi lanka loppua kesken. Olin jo päätellyt yli puolenvälin, kun jouduin purkamaan. Lopusta jäi sitten noin 70 cm:n pätkä lankaa tähteeksi. Saa sitten parsia, jos koi syö.

Lankana on SUPER KID-mohair, 25g:n keriä meni 3 kpl eli 75 g kaikenkaikkiaan. Ihana lanka neuloa, vaikka on ohutta, niin 4:n puikoilla tein ja reunuksen 5:n pyöröillä.