Valmista tuli vaikka ei alle viiden minuutin niinkuin sanotaan. Yksi kerä tuota nauhalankaa meni ja pituutta huivilla noin 120cm. Tämähän on pelkkää akryyliä, joten piti vähän joustaa siitä etten haluaisi akryylilangasta mitään neuloa. Ei tämä ainakaan kaulaa kutita niinkuin moni villalanka. Väritys on tietysti ihan minua.Minäkin itseni silloin aikanaan ilmoitin siihen HHV:n ja tämä onkin sitten ensimmäinen huivini koitokseen. Ajattelin kyllä neulovani useammankin huivin vielä jatkossa. Ehkä seuraava on sitten pitsihuivi, kunhan löydän tarpeeksi hienon mallin. Se on aina niin vaikea päättää kun ihania malleja on niin paljon.

Monet ovat esitelleet blogeissaan noita sinisiä lemmikkejä mutta onko kellään valkoisia. Minä jo luulin että ukkoni ajoi ne lauantaina ruohonleikkurilla nurin, mutta olivat niin syvällä pensasaidan juuressa että olivat säästyneet.

Tytön korsetti on myös valmis mutta eihän sitä voi julkaista ennen lauantaita. Hameen tyttö ompeli ihan itse. Minä tänään tein napinlävet ja ompelin napit vyötärölle.

Nyt täytyykin sitten alkaa suunnittelemaan niitä viikonlopun tarjottavia. Eihän meillä pidetä kuin kahvikutsut, joten voileipäkakku ja täytekakku riittävät tarjottaviksi. Kierrepullia ajattelin kanssa leipoa kun oma mieleni tekee niitä. Kyllä joku muukin pullaa syö mieluummin kuin täytekakkua.