Alkuun kiitos kaikille ihanille kommentoijille. Löysin tänään itse sitten lehden josta tuon edellisen topin ohje on. En enää muistanut sitäkään, minkävärinen toppi oli ohjeessa. Ohjehan löytyy MODA 4/2004, numero 12. Alkuperäinen väri olikin oranssi, eipähän heti muistunut mieleen. Vähän eritavalla laitoin tuon kaulusosan, piti miettiä, miten saa joustamattoman langan taivutetuksi kaulan juureen.

Olin siellä reissulla rapiat 2 viikkoa, eilenillalla palasin kotiin. En sentään koko aikaa lomaillut. Kangaspuita laiteltiin kudontakuntoon ja väliajoilla neuloin muutamat pitsisukat. Löysin niin ihanan pitsimallin, että sillä samalla teinkin sitten useamman parin. Nyt on vielä yhdet sukat itselle puolivälissä eli ensimmäisen sukan sain eilen tulomatkalla valmiiksi. Toisen valmistumista saakin vähänaikaa odottaa, kotona kun on muutakin tekemistä.Tuossa on yksi sukka vedetty pahvin päälle, että näkyisi malli paremmin. Kolmet sukat tein ystävälleni, vihreät ja nuo kahdet luonnonvalkoiset. Omat sukkani ovat nuo likaisenväriset  tuossa oikeassa yläkulmassa. Niillä aloitin, vanhaa varastoa jotain reumalankaa, ohutta villaa. Vihreät myös ohutta villaa, kampalankaa. Valkeat REGIA-cotton, villa-puuvilla-polyamidi-sekoitus.

Jos joku haluaa käyttää samaa mallikuviota, niin otin ohjeen MODA 2/2009, puseron ohje nro 28. Mallikuvio oli sopivasti jaollinen sukan silmukkamäärän kanssa, joka minulla oli 48 silmukkaa.

Nyt on niin paljon blogien lukemista rästissä, että kestää tovin käydä kaikki seuraamani läpi.