Eilen sain sitten vihdoin ja viimein valmiiksi sen virkatun huivin jota jo moneen otteeseen olen keskeneräisenä täällä esitellytkin. Hapsut taisivat tulla kuitenkin liian lyhyet vaikka ohjeen mukaan pätkin. Vaan on tuo lanka niin höttöistä, että pahemmin olisivat tarttuneet kiinni joka paikkaan, jos pidemmät olisivat olleet.

Tuli vähän suurempi kuin ohjeessa kun on eri lanka. Niin suuri ettei yhteen kuvaan mahtunut suoraksi, eli joku 95cmx200cm ilman hapsuja.

Länttäsin tuohon tiiliseinään kuvauksen ajaksi ja hyvin pysyi, vaikka tuuli vähän liehuttelikin. Nätti siitä tuli vaikka itse kehunkin, en olisi uskonut alussa kun aloittelin. Kiitos kuuluu kaikille jotka tsemppasivat koko tekemisen ajan. Minä kun en tahdo millään luottaa itseeni, että tosiaan osaisin jotain mikä alkuun tuntuu vaikealta.

Väri on liian turkoosi, enemmän vihreään päin. Kun en osaa tuota värinkäsittelyohjelmaa koneella, niin välttäköön näin. Nyt uskaltaisin jo muutakin virkata kun alkuun pääsin. Käsikin jonka valitin kipeytyneen virkkauksesta, tottui eikä vihoitellut enempää.

Aika jännästi meni lanka kun olin kerinyt sen vyyhdin kahteen yhtäsuureen kerään (1 gramman heitto). Vähän jäi tähteeksi kerästä, noin 3g ja tietysti se toinen kerä kokonaan. Huiviin meni siis vähän yli 90g lankaa.