Ajattelin taas näyttää kuvia vanhoista käsitöistä. Siinä 25 -vuotiaita ovat molemmat. Ensiksi säärystimet, joitten väri on äitivainajani padasta. Ovat olleet käyttämättä ainakin 20-vuotta, nyt muutamana talvena olen alkanut uudelleen käyttää. Väri on ehkä hivenen tumma, siis tuon pohjavärin. Malli on ihan oma.Langat molempiin on äitini kehräämiä ja villatakissa karitsanvillaa, tosi pehmeää ja siten myös vähän huopunutta.

Kuvaustaidot ja olosuhteet vähän niin ja näin. Vielä lähikuva mallikuviosta, se on varmaan jostain lehdestä. Muuten on omasuunnittelema, eihän sitä silloin mitään mallilehtiä omistanut.


Otsikko tarkoitti lähinnä sitä, että en millään löytänyt näitä kuvia tiedostoista, vaikka miten hain. Kyllä se niin onnetonta meikäläisen koneen käyttö on. Juuri ja juuri osaan kirjoittaa, mutta näitten kuvien kanssa on vaikeutta. Onneksi tuli tuo mikrotukihenkilö koulusta ja sain heti apuva.

Eilenillalla piti jotakin kirjoittamani tänne, mutta ei niin mikään onnistunut. Olin kait vaan tosi väsynyt ja päätin luovuttaa. Väkisin ei tule kuin ...niitä, tiedättehän ...lapsia.