Tällaisia Juhannusleipomuksia tälläkertaa. Piti leipoa korvapuusteja kun on koko viikon tehnyt mieli pullaa. Ajattelin käyttää niihin vaniljakreemiä, jota olin tilannut jo viimejouluksi mikrotukihenkilöni koulun kautta.



Eipä mennyt ihan putkeen se korvapuustien teko. Joten tein helpomman kautta ja nopeasti teinkin. Koska aineet ovat samat, niin mitä sillä mallilla on väliä kunhan hyvälle maistuu. Taikina oli ehkä hitusen liian vetelää, kun en koskaan mittaa jauhoja. Teen taikinan yleiskoneella ja loppuvaiheessa koitan sormella, tuliko sopivaa vai lisäänkö vielä jauhoja. Tein levyn kaulimalla niinkuin teen korvapuusteissakin ja siihen voi, sokeri ja kaneli. Näiden päälle lisäsin sitä kreemiä ja aloin kiertää. Eihän siitä mitään tullut. Tuli vaan tällaisia halkoja. Maku oli kyllä yhtähyvä kuin korvapuusteissakin, ellei parempikin sen kreemin ansiosta. Hyvin on tehnyt kauppansa.



Meidän pionit on näin komeassa kukassa. Ne on molemmat eri laatua. Tämä etummainen kauniimpi kerrottu ja taaempi yksinkertainen, jossa kukat ei kestä kauaa.


Kiittelen vielä kaikkia kirjovillatakkini kommentoijia, huikea määrä.

Kaikille blogini seuraajille toivottelen mukavaa Juhannusta.