Nyt alkaa jo sujumaan tuo kirjoneule, mutta vielä vaatii harjoittelua. Muuten jotenkuten pysyy lankojen suhde hyvänä, mutta peukalon kanssa teettää työtä. Löysäksi pitäisi jättää lankajuoksut, mutta vaikeaa, kun peukalo on kuitenkin niin pieni verrattuna koko kintaaseen.

Yhteislankakulutus näissä on 86g. Täytyy vissiin vaihtaa noitten kuviolankojen väriä, alkaa jo kyllästyttää itseänikin. Vaikka nuo värit ovat kyllä niin mun mieleeni ja kun niitä riittää.

Malli on taas sieltä ulkomaiselta sivulta. Sain tehtyä muutaman silmukan verran kapeammat eli 60 silmukalla kinnas ja peukaloon laitoin 24s. Tuli just sopivat mun käteen. Laiskuus kun vaivaa, niin en ole saanut kirjattua ylös, että millä silmukkamäärillä minkäkin mallin olen tehnyt. Siitä vois olla hyötyä, jos teen samalla kuviolla. Mitä hiukan epäilen, kun kauniita malleja on pilvin pimein.

Kävin tänään kolmannen kerran luovuttamassa verta. Edellisestä kerrasta oli se kolme kuukautta ja jännäsin, että mahdanko päästä. Siihenkin jää koukkuun, enkä ole kuulemma ainoa joka niin sanoo. Oishan tuota hyvää voinut jo aikaisemminkin harrastaa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Maanantaiaamuna on sitten tuon pienen kissan sterilisaatio. Siinä sitten pari viikkoa menee, kun pieni huutaa oven takana, että ulos olisi päästävä. Katselin tänään pieniä kissanliivejä, joita olen pari tehnyt trikoosta. Ei niitä kyllä millään saa niin tiukkaan kissan päälle, että se ei niistä vapaudu alta aikayksikön.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!