Tässä valmiina toinen minun 22 leaves shawletteni. Tämä neuloontui jo enemmittä vaikeuksitta vaikka lanka olikin karvaista. Ei sitä olisi niin vain purettukaan. Lankana Susulta ostamani ihana, lämpöinen Austermann Kid Silk, 75% kidmohairia ja 20% silkkiä. Ihmettelin tuota prosenttimäärää, tullut väärä numero johonkin. Painoa huivilleni tuli 36g.



Laiskuus huipussaan, en jaksanut mitenkään virutella enempää. Kuvaukseen sopii tuo tiiliseinä ihan hyvin kun siihen saa jäämään kiinni. Reunuksen tein neulomalla ja päättelin virkkuukoukulla niinkuin Päivi ehdotti. Väri on vähän liian haalea, niinkuin seinäkin vaikka aurinko ei edes paistanut. Enkä osaa säätää noita värejä tässä koneella, että menköön noin. Pistän heti kaulaan kun tuntuu niinkuin hohkaisi lämmintä.



Täytyy vielä hehkuttaa tuolla pienemmällä varastetulla kiinanruusulla. Toin kesällä 2009 kesälomareissulta Pärnusta kaksi kiinanruusunoksaa. Viimekesänä eivät vielä kukkineet kun silloin vasta niitä juurruttelin.  Olivat kesän ulkona ja siellä kiersi nuppuja. Sisälle tuotuani ehti kaksi kukkaa avata peräjälkeen. Tämä on niistä jälkimmäinen. Monta nuppua tippuu pois kun sisälämpötila on tämmöisille ulkomaankukille liian korkea. Saapas nähdä onnistunko säilyttämään yli seuraavan talven. Näitä on siis kaksi eri yksilöä, toinen on vähän pidempi, mutta kukki laiskemmin. En muistanutkaan, että yksittäinen kukka on niin kerrottu. Väri ei taaskaan ole ihan oikea.