Toisilla on niin kauniita herkänoloisia huiveja näytillä. Jospa minä lykkäisin jotain tummempaa, oma tekeleeni. Lyhensin tuota otsikoa, kun kun niin pitkä se alkuperäinen, enkä aina muista kuinka pitkä. Anteeksi Päivi, jos loukkaan kun kirjoitan noin ominlupineni, mutta varmaan kaikki ketkä ovat osallistuneet tähän tempaukseen, tietävät mistä huivista on kyse.

On kurtussa tuo viimeinen kuvio-osa, kun en mitenkään pingotellut. Vähän vaan yritin oikasta tuosta keskeltä, että näkyy kuvio. Vielä mahtuu suorille puikoille, kun tykkään enemmän neuloa niillä. Kohta pitää vaihtaa pyöröille, vaan mulla ei ole muita kuin niitä jäykkiä, halvimpia joissa liitoskohta tökkii. Mutta niillä se on mentävä, jos joskus saisi ostettua parempilaatuisia.

Tuo minun lankani vaikka on vanhaa, niin pehmeää se on, ei yhtään pistele. Väri on nyt kevääseen mentäessä enemmänkin syksyinen, mutta jos hieno tulee, niin teen sitten toisen jostain vaaleammasta.

Piti taas ottaa välityöksi kirjokinnasneule. Sain siihen alkureunaan onnistumaan sen kierreraidan, kiitos vinkistä kommentoija tuulai. Tulostin semmoselta ulkomaalaiselta sivulta kuin CIMDU RAKSTI, muutaman kauniin mallin ja ajattelin kokeilla millaista tulee. Kotimaistahan se pitäisi suosia, mutta tuolla sivustolla on minusta tosi kauniita malleja ja ovat vielä väreissä. En ole vielä päässyt itseni kanssa yhteisymmärrykseen, että mitä niistä alan toteuttamaan, mutta perästä kuuluu sanoi torventekijä.

Kunhan saadaan tuo huivin viides vihje, niin se ensin pois alta.