Nyt ne on jalassa, ne kärjestä aloitetut Kainuun kukkasukat. Näillä pakkasilla tuntuu hyvältä kun on paksummat kuin yhdellä langalla tehdyt.Aloitin siis kärjestä luomalla kiertäen kahdelle vierekkäiselle puikolle 8 silmukkaa eli 16 yhteensä. Siitä vaan neulomaan ja jaoin silmukat 4:lle puikolle. Lisäykset sivuissa joka kerroksella, niin että joka puikolla oli 14s. Hyvin meni jonkun aikaa eli tuohon jalkaterän vähän yli puoleenvälin. Ajattelin että täytyyhän siinä alkaa leventämään kun jalka kerran levenee ja korkenee. Siinä tuli sitten tenkkapoo että miten sen kantapään teen kun se on väärinpäin suhteessa ylhäältä aloitettuun. Kun jalkapohjan puikoilla oli se 2x14s, niin aloin kaventaa sitä osuutta, niin että lopussa kun pohja oli tarpeeksi pitkä, puikoilla oli 2x6s. Sitten tuli niin sotkuinen osio, että kun en laittanut ylös mitään, niin osaisinkohan enää toisia samanlaisia tehdä. Vaan tuli niin jalanmukaiset, kantapääkin muotoiltu, että ehkä yritän vielä toisia. Aikaa meni kyllä hurjasti enemmän kuin varresta aloitettujen ja normaalin kantapään kanssa.

Ovat niin kokeiluversiot, että monikaan ei tekisi. Etsin kyllä netistä ohjeita ja löysinkin yhden, josta sain vähän osviittaa. Kuvio tuli nyt sitten automaattisesti oikeinpäin. Vaan en luovu tutusta ja turvallisesta minulle ainoasta oikeasta sukanteosta eli varresta alaspäin. Voihan sitä välillä poiketa niinkuin nyt tein. Enemmän olisin voinut vaihtaa lankojen väriä, mutta kun se sininen ei kuulu mulle. Vihreä ja punainen, ne on mun värit.

Kiitokset edellisten sukkien kommenteista kaikille erikseen ja yhdessä, Jos en ole muistanut kaikkien blogeissa vierailla.