Nyt meinaa jäädä koko bloginpito ihan hunningolle. Vaikka olen ahkerasti koettanut neuloa kintaita tiistaista asti, ei vaan valmista tule. Suunnittelu on jäänyt vähän huonolle, niinpä piti taas purkaa melkein koko tekele. Sain ekan kintaan eilen valmiiksi, ilman peukaloa vielä tietysti. Siinähän se vika piilee etten viitsi sitä mallitilkkua neuloa, neuloin mallikintaan ja totesin ettei käy. Siis perjantaina olin siinä vaiheessa että illalla jouduin purkuhommiin.

Tänään oli vuorossa lehtien haravointia ja iltapäivällä vietiin se kuorma tuonne maalle. Siinä pihalla kulkiessa sattui silmiini jotain violettia ja kun ei ollut kameraa mukana, niin otin kännykällä kuvan tämmoisestä söpöparista. Otin kuvan liian läheltä, joten siksi se on epäselvä. No tarkoitushan oli vaan tallentaa kuva siksi, että harvoinpa enää marraskuun alussa on kukkivia kissankelloja tai -harakan. En tunnista, mutta joku kello kuitenkin.



Tuolla joku aika takaperin oli arvonta Arkiporinaa-blogissa ja mua onnisti siinä. Tämmösen kirjan sain voittona. Meinasi ihan vallan unohtua esitellä. Onnistuu ihan hyvin lukeminen kun on tän puolen murre niin lyhkästä. En tosin vielä ole läpi ehtinyt selata.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille blogissani poikkeaville.