Kyllä jaksoi eilisen päivän sataa niinkuin kaatamalla. Vielä jatkuu mutta ei ihan niin kovin.

Osasin jo odottaakin viimeviikolla voittamaani Onnenpisaroita arjesta blogiarpajaisten voittoa. Siellähän se postilaatikossa odotti hakijaansa. Ei siinä vaiheessa sadekaan haittaa, jos postilaatikossa on muutakin kuin laskuja. Kivan väristä lankaa ja iso hakaneula, sekä "Elizan" itseaskartelema kortti, joka ei ole meinannut mahtua kuvaan.


.
Kiitokset vielä "Elizalle" tuosta paketista. Mulla kävi jo ties monennenko kerran tuuri tällä lyhyellä bloginpitoajallani. Ilmeisesti olen onnekas.

Sen kirjavan huivinkin sain eilenillalla valmiiksi, puuttuu enää päättely, pingoitus ja kuvaaminen. Nyt on kova pähkäily käynnissä, minkä "rojektin" otan seuraavaksi työn alle. Täytyy vissiin pitää itselle arpajaiset ja vetää hatusta lappu. Tietysti ensin täytyy kirjoittaa niihin lappuihin jotakin, ettei tarvitse tyhjää vetää. Illalla kyllä jo katselin erästä pöytäliinan mallia sillä silmällä, että vaihtamalla ohjeessa olevan langan ja suurentamalla puikkojen kokoa, siinä olisi kaunis huivin malli, kunhan osaisin jättää siitä sopivan osan pois. Siis että tulisi vähän suurempi kuin puoliympyrä. Se on neulomalla tehty ja keskeltä aloitettu, jostain vanhasta Kotivinkistä irroitetut ohjesivut. Siinä mulle päänvaivaa vähäksiaikaa.