Tämmöinen pallero löytyi päivällä kun leikattiin ukon kanssa pensasaitaa. Nyt kun on ollut niin kuivaa että kaikki kuivuu paikkaansa, niin aitaakin piti leikata vain saksilla. Ukkoni leikkasi päältä ja minä siistin pienillä leikkureilla sivuja. Tämä kohta piti jättää käsittelemättä etteivät ampiaiset hyökänneet.En ole aikoihin nähnyt noin suurta pesää, enkä ainakaan missään pensasaidassa. Meillä on pihassa tikkataulun taustana vanerilevy, josta ampiaiset käyvät ottamassa pesäntekoainetta. Joo muutama kesä takaperin ihmeteltiin että mikä on semmoinen rapina joka kuuluu jostain läheltä. Kun meni ääntä kohden, niin selvisihän se mikä rapinan aiheuttaa. Nyt olivat sitten tehneet pesän ulos avotaivaan alle.

Aloitin kehrätä ruskeaa lankaa, joka on aika vaivalloista. Teen aina muutaman lepereen ja kehrään samantien. Villa on unelmanpehmeää mutta niin vaikea karstata kun huopuu helposti. Teen niin ohutta kuin pystyn ja kertaan sitten kolminkertaiseksi sillä ketjukertauksella. En ole pahemmin mitään opetusta katsonut mistään. Aloin vain tekemään ja hyvä on tullut. Edelliset kaksi valkoista rullaa kertasin kaksinkertaiseksi ja kun toinen loppui kesken päästelin toisen lopun kolminkertaiseksi.

Se sukka josta edellisessä kerroin, ei ole edistynyt niinkuin sanoinkin. Voihan se olla, että liian paljon samaa tympäännyttää. Tytöt työllistävät ompeluhommilla, kone vaan ei ole lähtenyt vielä käyntiin. Inspiraatiota odotellen...