Nyt tarjoan ekaksi tämän mansikkakakun viimesunnuntaisen vanhenemiseni johdosta. Olen itse tottunut siihen että elokuun alussa on vielä senverran oman maan mansikoita että saa yhden kakun tehtyä. No se oli siihen aikaan kun äidilläni oli vielä isot mansikkamaat. Ostomansikat piti käydä tähän hakemassa.



Saatiin vielä lähtökahinoissa otettua vanhemman tytön päällä kuvat tuon edellisen kirjoituksen tarkoittamasta pitsineuleesta. Se ei siis ole omatekemä vaan ostettu. Kuvaaja oli vissiin iltauninen eilen kun vaate on päällä vinossa ja hihat makkaralla. Näkyyhän ainakin minkämallisesta jakusta on kyse.



Tyttö lähti aamukuudelta kohti lentokenttää määränpäänä Norja ja siellä Bergenin kaupunki. Aloittaa siellä opiskelut ensimaanantaina. Juuri äsken isänsä soitti tiedustellakseen oliko tyttö päässyt onnellisesti perille. Olihan hän ja asenteli siellä tietokonetta käyttöönsä. Sehän se on jokapaikassa ensimmäisenä, että nettiyhteys pitää saada toimimaan hetikohta.

Yksi asia joka ajoi tässä kaiken muun ohi, on se että sain aloitettua niiden 310:n African flowers-tilkun yhteenliittämisen. Siinäkin vaati aikansa ennenkuin iski inspiraation. Viimevuoden elokuussa aloitin niiden lappujen virkkaamisen ja viimeisen olen virkannut tammikuussa tänävuonna. Niin olen muistiinpanoihini merkannut. Yhdessä vanhassa lehdessä oli tehty ompelemalla ja virkkaamalla tämä homma. Minä tulin siihen tulokseen että ompelen, niin saan ohuemman sauman. Siitä sitten seuraavaksi juttua.