Kyllä olen eilisillasta asti ollut täpinöissäni, kun sain valmiiksi tämän lankavyyhdin. Ihan kokonaan omatekemää koko vyyhti, 58 g paino. Niin pehmeää, ettei pistele ollenkaan. Kun en tiedä, niin luulisin, että karitsanvillaa. Kaksinkertaista tein, mutta kierre on niin löysä, että luulisi olevan paksumpaa. Vaikka ohueksi päästin ja luulin kierrettäkin olevan liikaa, niin kuitenkin tuli ihan hyvä. Olen itseeni niin tyytyväinen.Olen joskus 10-vuotiaana harjoitellut edellisen kerran kehräämistä ja eihän siitä silloin mitään tullut. Paitsi kumilankaa ja möykkyistä sitäkin. Nyt tuntui heti, että lähti kulkemaan. Aika paljon jouduin nyppimään niitä nyppyjä siinä kehrätessä pois. Tiesinhän minä jo karstatessa, että ne kaikki olisi pitänyt poistaa, mutta laiskuus vaivasi.

Mutta se pesuveden laatu vasta hämmästytti, kun laitoin vyyhdin pelkkään kylmään veteen. Kuinka voi rasvaisesta villasta irrota niin likainen vesi. Pesin vyhdin vielä miedolla pesuainevedellä, että lankaan jäi rasvaa ja aito haju.

En ole mitannut vielä, paljonko vyyhdissä on metrejä, mutta kaikki aikanaan. Nyt vaan silittelen ja nuuhkin vyyhtiä. Taidanpa laittaa yöksi tyynyn alle, jos vaikka nukuttaisi paremmin.