Piti tästäkin puurokupista blogata jo keskiviikkona, mutta niin on kiirusta ollut, että jäi tekemättä. Niin pieni ja kaunis, meinaan annos. Nyt kun mansikka-aika on parhaimmillaan, niin niitähän voi lykätä mihin vaan. Olisi mieleni tehnyt arvuutella, että mikä ruoka tuossa mansikoitten alla on. Suurin osa varmaan olisi luullut kuitenkin, että jogurtista tai jäätelöstä on kyse. Vaan eipä olekaan kuin ohrapuurosta, semmoisesta äkkiä valmistuvasta. Maito kiehautetaan ja ryynit joukkoon, 20 min haudutus ja pääsee syömään.Mitäs se puurokuppi sitten tekee tuolla nurmikolla? Haettiin vain kaunista kuvauspaikkaa kun annos oli niin nätti.

Keskiviikko kun oli täälläpäin niin kaunis, niin torstai olikin sitten jo toista maata. Vettä tuli kuin aisaa ja tuuli kovin, eipä tehnyt mieli olla ulkona. Kissatkaan eivät viihtyneet ulkona ja niinpä meillä sattui vanhemman kissan kanssa haveri. Ei mitään kumpaakaan satuttavaa, tytöt vaan nauroivat kun äiti ja kissa toisiinsa sotkeutuivat. Kummallakin oli olevinaan kiire ja vielä samaan suuntaan. Jouduin oikein hyppäämään, etten olisi kaatunut, kun kissa jostain siitä jalkojen välistä rynnisti.

Laskin tässä, että 8 ruutua pitää vielä neuloa, että saan olohuoneen ikkunan pituisen siitä verhosta joka on tekeillä. Voipi vielä valmistuakin tämän kesän aikana.