Nyt on vaan ihan pakko vähän vilauttaa tätä African Flowers-peittoa. Vuosihan tässä on jo mennytkin tämän parissa. Siis tasan vuosi sitten aloin virkkaamaan näitä paloja ja intoa riitti tuonne tammikuulle tänä vuonna. Sain silloin lukemaksi 310 kpl. Kuvassa vasta osa tuosta määrästä yhdistettynä.
Koko ajan siinä virkatessa mietin sitäkin että miten niitä yhdistää mutta ei selvinnyt. Sitten tuli joku muu käsityö tärkeämmäksi ja virkkaaminen jäi. Nyt elokuun alussa hain  käsityölehdistä jotain ohjetta ja sattui silmiini ohje palojen yhdistämisestä. Siitä se taas jatkui eikä tuntunut yhtään edes vaikealta kun löytyi oikea taktiikka. Ompelemalla aloin kiinnittää ja huomasin että voi pienellä pätkälläkin ommella eikä paljon näy, ainakaan minua haittaavasti.

Yhtään ei ole vielä tietoa minkäkokoisesta peitosta on kyse. Huomaan vaan tässä että ei tuo palamäärä riitä. Aloin jo virkkaamaan lisää kun tuntuu niin mukavalta. Vaan kun oli tässä tuo puoli vuotta väliä virkkaamisessa niin en enää muistakkaan, miten se tapahtuu. Piti oikein kaivaa ohje esiin, kyllä sitten muistui mieleen kun oli pari palasta virkannut.Sitten minä kun muutkin eli ilmoittauduin Sukkasato 2011 ja pääsin Hillokellariin. Siellä samassa kellarissa olin viimevuonnakin. Minulla on nyt kolmas kerta kun osallistun tempaukseen. Pakko ehtiä vaikka yhdetkin sukat neulomaan. On niin kiva seurata muiden valmiita tuotoksia.

Vielä yksi ilmoitusluontoinen asia eli arvonta Violettia ja villalankaa-blogissa. Menkäähän osallistumaan.