Lähdinpä aamupäivällä kaupoille, kun oli hammastahna vähissä. VapaaValinnastahan sitä saa edullisemmin. Eikun pyörän selkään ja menoksi. Pääsin ovesta sisään, niin jalat kulkeutuivat ihan niinkuin itsestään sinne lankahyllyn luokse. Täytyihän se tarkistaa, jos saisi jotain lankaa vaikka vähän  alennuksella. Olihan siellä joitakin keriä alennettu.Näitä lankoja mulla ei vielä tuolla varastossa ollutkaan. Sain mahtumaan tuonne vaatehuoneeseen, marinoitukoot nyt rauhassa. Tykkään tuosta Nalle-langasta, kun se on sopivan ohutta.

Tulihan sitä hammastahnaakin  ostettua 2 tuubia ja jokunen pullo shampoota. Langat maksoivat 4,5 €/kpl ja shampoita oli useampikin pullo 2€/kpl. Tuli vähän kallista tahnaa, kun koko satsi maksoi 22€.

Viimeyönä nukuin 1 h:n ja senkin jo 23-24. Mikä mahtoi olla kun ei vaan uni tullut. Vaikea on lähteä kuleksimaankaan, kun sitten on joku muukin ylhäällä ihmettelemässä. Tein sitten vaan ajatustyötä ja kuuntelin nappiradiota. Nousin sitten 6:lta ylös, kun eka työläinen heräsi. Kyllä on niin tokkurainen olo ollut koko päivän, että olisi pitänyt oikeestaan iltapäivätirsat vetästä jossain vaiheessa. Meneehän se näinkin, vaan tässä koneellakin meinaa nukkua. Jospa se ensiyönä jo nukuttaisi, harvoin kahta yötä peräkkäin valvottaa.