Kun ei valmista neuletta ole esiteltäväksi, niin otin kuvan langoista, joita käytän siihen iloisenkirjavaan villatakkiin. Kaikki on vähän eri paksuisia, mutta täydentävät hyvin toisiaan.Jos aloitan tuosta vasemmasta reunasta. Musta joka on pohjavärinä, on vähän ruskehtavaa. Äitini aikoinaan kehräämää kaksisäikeistä purkulankaa. Olin neulonut siitä villatakin kappaleet, aikomuksena kirjoa jotain siihen sileään neuleeseen. Kaikki kappaleet olivat valmiina, vain yhteenompelu puuttui. Erittäin pehmeää lankaa, luulisin että karitsanvillaa.

Kirkkaamman vihreä Suupohjan Kehräämön 3-kertaista, vähän liian paksua muihin lankoihin verrattuna, mutta väri kävi parhaiten. Mulla ei niin montaa vihreää ollut varastossa.

Tuo sinertävä pitäisi olla semmosta kauniin sinisen lilaa. Myös äitini kehräämää ja värjäämää.

Oikeassa yläkulmassa PirtinKehräämön 2-säikeistä kauniin lilaa, josta tein syksyllä 2008 sormikkaat.

Sitten nuo kaksi, pieni kerä joulunpunaista 2-säikeistä äitini kehräämää ja värjäämää ja tuo lohenpunainen muutama metri, jotain hyvää ostolankaa 70-luvulta, ehkä Syreeni. Tämä jälkimmäinen melkein loppui kesken, mutta en sitä taida enää tarvitakaan.

Alinna Nalle-lanka keskellä ja vihreä ja pinkinpunainen Novita Florica sen molemmin puolin.

Neuloessa huomaa kuinka aito villa on pehmeää. Tuo Nalle ainoana, jossa on tekokuitua, tuntuu käteen jotenkin kovalta ja siinä on koko matkan niinkuin jotain muovisuikaleita. Olen tuosta yhdet sukat tehnyt, mutta en ole pitänyt. Varmaan siinä langassa joku epämiellyttävyys on.

Vielä pitäisi yksi sytomyssy puristaa jossain välissä valmiiksi, malli on vähän hakusessa. Lanka on sitä Knoppia, jota Susu jakeli. Pari myssyä pääsi tässä livahtamaan käsistä, etten muistanut kuvatakaan. Sitä samaa haljunvaaleaa keltaista ja mallikin niissä sama, millä olen muutaman edellisenkin neulonut.