Eipä paljoa tarvinnut tänäaamuna, kun jo ärsytyskynnys nousi korkealle. Olen jo monesti aikaisemminkin manannut noita tiukkaan muoviin pakattuja pitkiä kurkkuja. Ensinnäkin sitä muovia ei tahdo saada paljain käsin millään irti siitä kurkun päältä. Sitten toinen on se, että eipä sitä kaupasta ostaessaan pysty toteamaan, kuinka mätä se kurkku jo on. Meillä menee aika paljon kurkkua viikossa ja kun käydään oikeastaan kerran viikossa ostamassa se isompi tavaramäärä, niin kurkkujakin täytyy ostaa aikaslailla.

Kyllähän minä sen tiedän, että ne muovit pitäisi ottaa heti pois, kun kaupasta kotiin tullaan. Taas oli ollut vissiin jotain muuta puuhaa heti kohta, kun olivat jääneet ottamatta. Kun tänäaamuna aamupalalla katselin, että täytyykin ottaa ne muovit irti, niin olikin jo liian myöhäistä. Jokaisesssa 4:ssä kurkussa oli molemmat päät ihan täyttä p:aa. Siinä se kynnys kohosi ja taas kerran päätin, että jos vaan kaupassa on vara valita, niin otan sitten ainakin semmoisen kurkun, missä on löysempi muovi. Parempi tietysti ilman.

Millä se tiukka muovi siihen päälle saadaan, jollei jotenkin koneella kuumentaen? Tykkääkö raikas kurkku semmoisista kuumennuksista kärsimättä?

Kun tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun näin kurkut märkänivät, niin ajattelin vähän itseäni lauhduuttaakseni kirjoittaa tänne. Jos jollain toisellakin olisi samanlaisia kokemuksia.