Rukki alkoi temppuilemaan joten jätin sen huilimaan. Piti vielä yksi valkoinen 100g kehrätä, että olisi sitten sitä samaa erää 300g. Vanha nyöri venyi niin pitkäksi, etten saanut enää tiukattua yhtään. Kun laitoin poikki, niin tuli lyhyt, vei liian kovin. Tein kokonaan uuden nyörin. Jonkun aikaa pelitti, sitten liitoskohta antoi periksi. Olin ommellut huonosti päät limittäin. Ompelin uudelleen, paremmin, taas liian tiukka. Nyt olen venytellyt sitä pari päivää mutta ei tahdo kulkea. Joku nyt jossain mättää, olkoon.

Sensijaan päätin minäkin jo siirtyä kesälankoihin kun lämmintä alkaa olemaan. Ei muuta kuin vintille puuvillalankoja penkomaan ja pitsineuletta kehiin. Löysin Dropsin malleista yhden lyhyen, lyhythihaisen puseron mallin, jossa oli mielestäni tosi kaunista pitsineuletta helmassa.



Olen saanut tunnustuksia parin kappaleen verran ainakin. Kiitos niistä myöntäjille. Jospa täytyy minunkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä mitä pyydetään. En vaan malttaisi olla koneella niin kauaa kuin kaikki kuvansiirrot on tehty ja tekstit kirjoitettu.