Piti lähteä viikon reissulle, että sain ekat Sukkasato-sukat neulottua. Syyskuun ekana päivänä aloittelin sukkaa ja kesti tosiaan 3 viikkoa, ennenkuin pari tuli valmiiksi. Otinkin tarkoituksella matkaneuleeksi vain ne sukat, ettei ollut kiusausta aloittaa mitään muuta. Olen niin tottunut ohuisiin lankoihin ja puikkoihin, että paksu ja jäykkä lanka ei hotsita yhtään. Vaan tulihan se pari valmiiksi ja toisen samalaisen parin valmistumiseen on aikaa vielä toista kuukautta. Tämä, niinkuin seuraavakin sukkapari menee siihen TYKSIN kampanjaan. Susulta langat, Gjestalin Raggegarn, joka on tosi tymäkkää lankaa, mutta pehmenee ihan kivasti kun sen kastelee. Kun valitin, että en osaa noin paksua lankaa neuloa ja valmista ei tule ollenkaan, niin Susu lohdutti kommentissaan, että noin kuusi kerrosta päivässä, niin lokakuun lopussa sukat on valmiit. Kun muuten olisivat olleet niin yhtä väriä, niin tein tummanpunaisella tuohon sukansuuhun sitä kierreraitaa. Täytyy miesten sukissakin senverran olla kaunistusta.

Tämä toinen neule sensijaan hyppäsi tänäaamuna puikoille ja eka osio valmis. Olenhan minä myöhässä tässä neulomisessa, mutta Päivihän sanoi, ettei tämä kilpailu olekaan. Tykkään näistä pitsimalleista kuin hullu puurosta. Kun tämän huivin neulon tässä välissä, niin sitten jaksan taas tuota sukanjumpuraa. Nyt on ilmestynyt jo viimeinenkin vihje huiviin mutta teenpä vain rauhassa ja ihastelen muiden kauniita huiveja.

Nyt on se palapeitto ollut viikon tauolla ja saa vähän aikaa ollakin. Niiden palojen virkkaaminen ei kyllä yhtään kyllästytä, mutta saahan sitä välillä muutakin käsityötä tehdä.