Kun ei valmistu uutta käsityötä vähään aikaan, niin näytetään sitten lankoja. Nämä on ne kaksi vyyhtiä, jotka edellisessä postauksessa olivat vielä rullilla.

Ylempi vyyhti painaa 93g ja alempi 65g. Joten turhaan laitoin ne lisälaidat siihen ekaan kertausrullaan. Tuossa ylemmän vyyhdin oikeassa reunassa näkyy se muutama metri sitä loppuun laitettua ohuempaa valkoista, ei ole niin pehmeää kuin muu vyyhti.

Muuten tuli pehmeitä lankoja, vaikka tuo valkoinen oli kovempaa ja suorempaa villaa, niin ruskea sitten taas sitäkin pehmeämpää. Vähän osasin tehdä paksumpaa kun oikein jaksoin ajatella siinä kehrätessä. Kyllä se monin paikoin meni niin ohueksi, että piti vetämällä koittaa, että meneekö poikki. Jos ei mennyt niin jatkoin ja yritin paksuntaa. Vaikeeta on, niin vaikeeta. Mun pitäisi tehdä vaan huivilankoja. Se on vaan siinä ohuen teossa se vika, että rulla täyttyy niin turkasen hitaasti. Vaikka en mitään urakkaa teekkään, niin kestää liian kauan rullan täyttyminen.

Tuhkimo kyseli, että mitä aion tehdä noista langoista. En vielä tiedä, kaikki edellisetkin syksyllä kehrätyt odottavat pääsyä joksikin. Kun ei mitään laatua tai väriä ole kuin hädintuskin 200g samaa, niin täytyypä miettiä.

Niistä helmistä joita virkkasin tässä taannoin, eivät ole vieläkään valmiit. Piti purkaa kun eivät olleet ihan priimaa, jokunen helmi aina pois rivistään. Siis kun spiraalina kiertää, niin vinot rivit eivät olleet tasaisia. Tämmöinen minä olen, ei mikään työ onnistu ekalla kerralla. Nyt tulee kyllä tasaista, kun puran heti takaperin, jos rivit vinoutuvat.

Kainuunkukkalapaset on edistyneet alusta jonkun 4-5 cm:ä, hitaasti etenee.