Nämä sukat sainkin aika äkkiä valmiiksi, kun oli uusi malli ja mukava lanka. Tässä meinasi olla vaan se yksi mutta, tuo lontoon kieli. Vaan onneksi on niin selkeä mallipiirros, että näin tyhmempikin ymmärtää.

Malli on siis Spring forward socks. Sitä en näin äkkiseltään muista mistä ohje löytyy, mutta on tätä useammalla bloggaajalla näkynyt sivuillaan. Lankana on tämä ihana Step, se on jalalle mukava, mutta vähän tahtoo nyppyyntyä, kun on niin pehmeää. Niistä hoitavista öljyistä en niin tiedä, onko mitään tuntuvaa tapahtunut.

Kun on suuret jalat, niin täytyy kuviakin olla useampi, että mahtuu kaikki kohdat esille. Siis varpaat, kantapäät ja nilkat. Kuvaaja ei oikein ymmärtänyt, mistä kulmasta olisin halunnut kuvat otettavan. Joten tämmöisiä tälläkertaa. Langan väri on mielestäni kaunis, kun on niin montaa sävyä.Melkein onnistuin saamaan molemmat sukat samanlaisiksi ja ihan tuurilla. Kun olisin neulonut ekan sukan resorin 2 kerrosta matalammaksi, niin sitten olisivat olleet symmetriset. Hyvä näinkin, jännäsin ihan loppun asti, että kuinka mahtaa käydä. Toisessa sukassa tuli solmu langassa vastaan varren ollessa noin 3cm:nen. Ei vaikuttanut vaikka olisi voinut muuttua miksi vaan.Laitoin tuohon alimmaiseen kuvaan mustan sukan alle, että paremmin näkyisi kuvio, mutta eipä tuossa suurta vaikutusta ole. Lankaa meni näihin 55g, joten toiset sukat vielä saa, lyhyempivartiset tai pienempikokoiset samasta kerästä.Tämä malli on aikalailla samantapainen kuin se köynnös, millä minä teen, vaan helpompi mallikuvio oppia tässä mallissa. Ei tarvitse koko aikaa vilkuilla, kun laskee vaan noita reikiä. Muistaa kääntää aina 5:nen reiän jälkeen. Muuten tein kantapään ja kärjen niinkuin olen tehnyt omissani.