Sain kissahaasteen tässä päivänä muutamana Ihan pihalla-blogista. Vaikka en moneen muuhun haasteeseen jaksa syventyä, niin tämän otin vastaan ja vieläpä jatkankin.Tämä yrmy on meidän Minttu-neiti, tuntee paremmin nimen "Pampukka". Täyttää 10-vuotta ens maanantaina eli 4.7. Tuon lempinimen se sai jo melkein syntyessään kun oli silloin jo pentueen suurin ja on ruoka maittanut aina. Talveksi se lihottaa itsensä niin ettei välillä meinaa tulla takapuolen pesustakaan mitään. Kesän tullen taas laihtuu. Kesäaikana tahtoo olla yöt ulkona ja päivät nukkuu sisällä. Tämä kesä näyttää olevan ensimmäinen tuota laatua että ei jyrää päivisin kukkapenkkejä. Pahasisuinen kissa, ei anna ottaa syliin eikä silittää muuten kuin ruokapurkilla.Toinen meidän kissa on tämä Inka-neiti joka täytti 3-vuotta kesäkuun 4. päivä. Tämä taas on itse suloisuus. Ei kyllä viihdy sylissä ja on arka muutenkin. Kun saa itse käydä ihmisten jalat kiehnäämässä, niin sitä voi tehdä kauankin. Tykkää erityisesti nukuttaa isännän illalla ja joskus yölläkin kun hän on hereillä. Inka-kisu tarpoo tai leipoo isännän kyljen päällä mutta peitto täytyy olla välissä. On mikrotuen nimikkokissa ja on nyt alkanut viihtyä hänenkin sängyssään pehmentäen peittoa.Kolmas kisu on naapurin Tirsu joka on toukokuussa täyttänyt 2-vuotta. Leikattu kollinpoika ja viihtyy meillä paremmmin kuin kotonaan. No ymmärtäähän sen kun meillä on nuo tyttökissat, jotka on molemmat leikattu. Tirsu on oikein virallisesti välillä meillä päivähoidossa kun naapurilla on jotain menoa. Sitten se luulee varmaan että sillä on kaksi kotia. Joskus talvella kun joutui olemaan meillä illalla myöhempään sisällä, niin huomasi että sillä oli jo kotiin kaipuu. Talvella usein kannettiinkin Tirsu kotiin ettei olisi lähtenyt enää pimeällä mihinkään liesuun.

Pampukka ei voi sietää Tirsua mutta Inka on sen tyttöystävä. Monta kertaa päivässä pussaavat mutta heti pusun jälkeen Inka antaa tassulla lyönnin. Vaikka Inka on pienempi niin pitää Tirsun ojennuksessa. Se on sitä eläinten vallanpitoa, vanhempi-nuorempi.

Nyt kävi niin etten tähän hätään löytänyt enempää blogeja kenelle jatkaa haastetta kuin Lankakomero. Saa toki ottaa haasteen vastaan kuka vaan kuka haluaa kissoistaan kertoa.