Laitan nyt sen toisen puolen jouluisista ristipistelyistä ja sitten saakin tältä osin riittää.

Tämmöiseen taskuun sujautan joulukortit, joita tuntuu tänävuonna tulevan taas entistä vähemmän.
Tuon ripustamisenkin hoidin noin vain ilman semmoista ripustusrautaa. Pätkä maalattua raketinkeppiä ja siihen silkkinauhaa ajaa saman asian ja tuli halvemmaksikin.

Tuossa tekstin kohdalla luki ohjeessa ruottiksi, että POST. Kirjoin tuohon kotimaan kielellä, on niinkuin sopivampi meille. Tämä oli kanssa niitä ensimmäisiä kirjontoja. Jouluiset on jotenkin niin ihania, tulee lapsuus mieleen, kun koulussa piirrettiin ennen joulua jotain jouluun liittyvää. Minä en ole koskaan osannut mielestäni piirtää. Tuo ristipistoilu on mielestäni melkein niinkuin piirtämistä, onnistuu minultakin.
 
Tämä taulu on vanhemman tyttöni kirjoma 2001, kun hän oli 12-vuotias. Vähän epäilin silloin kun hän halusi noinkin isotöisen, mutta ei siinä tainnut mennä kahtakaan kuukautta aikaa, kun valmistui.
Oikeanpuoleinen on minun kirjomani ja se on omistettu vanhemmalle tytölleni. Hän kun on ihan pienestä ollut jo kissojen ystävä. Tuo toinen on nuoremman tyttöni tekemä muutama vuosi takaperin, siinä 12-vuotiaana ehkä. Monimutkaiset ja  paljon eri lankasävyjä sisältävät kirjonnat ovat tyttöjen niinkuin minunkin mieleeni.