Nyt täytyy vaikka tyhjästä tekaista asiaa, ettei tule niin pitkää taukoa. Tuo otsikko nyt ei pidä ihan paikkaansa, mutta lasten suusta kuultua.

Minulla on yksi mieltymys, mitä muut perheenjäsenet eivät oikein aina ymmärrä. Nautiskelen mielellään kahvin kanssa jäätelöstä. Siinä on vissiin liian suuri lämpötilaero näissä kahdessa, kun minä lämmittelen sitä jäätelöä lämpimän hellan päällä jonkunaikaa, ennen nauttimista. Joskus lämpiää liikaakin, että on semmosta vaahtomaisen näköistä. Lapset sitä nauraa, että äiti keittää jäätelön ennen syömistä. Ukko taas on sitä mieltä, että ei sovi ollenkaan. Kuulemma maito+kaakao+vaniljasokeri ajaisi saman asian. Mun mielestä taas ei ollenkaan ole sama asia.Kissoista pitää joku kuvapläjäys laittaa, kun tiedän, että niin monella neulojalla on kissoja. Minä itse mielelläni seuraan bloggaajien kissojenkin tekemisiä. Tämä harmaa "Pampukka" ottaa mielellään multakylpyjä, jos vaan on multaa näkyvissä. Tuossa vielä on, kun ei ole perunaa laitettu. Eikä se kissaa haittaa, vaikka olisikin. Aina parempi, jos on joku kuopantapainen, siellä on mukava olla selällään. Hiekkakasa käy kyllä yhtähyvin. Eräänäkin menneenä vuonna kun tämä Pampukka oli makoillut useaankin otteeseen päiväunensa vanhemman tyttären sängyssä, niin tytär meinasi, että aikooko kissa perustaa hiekkakuopan hänen sänkyynsä.Tuuheaturkkinen kun on tämä kisuli, niin kyllä sinne tavaraa mahtuu karvojen väliin.


Toisin kuin tämä pienempi kisuli Inka, joka on taas eri laatuinen karvoineen, ei ole tuuheaturkkinen. Tuon vuokon nimeäkään en tiedä, mutta hyvin viihtyy tammen juurella.

Sitten vielä kuvaa tästä punalehtisestä piikkipensaasta, joka juuri nyt kukoistaa ja haisee pahalle ja tuoksuu hyvälle samanaikaisesti. Nimeä en tiedä, vaikka sitä joku muukin blogissaan esitteli. Pensaan on istuttanut edellinen omistaja, eikä tullut kysyttyä pensaan nimeä. Sireeniä on valkoista ja lilaa samassa pehkossa, ei vie tilaa kun on yhdessä.

Kuvakollaasi kissoistamme jos ketä kiinnostaa. On siinä joku kukkanenkin seassa.