Kaikki on hidastunut tämän helteen takia. Niinkuin edellisessä kirjoitin, nämä sukat antoivat odottaa valmistumistaan. Malli ja lanka samoja, mitä tein urakalla ystäväni luona lomaillessa. Puhtaanvalkoinen lanka vaan mietityttää, minulla ei ainakaan pysy valkoisena kovin kauaa. Sain langan Catariinalta, kun sitä oli vaan yksi kerä jäljellä. Minä saan vähemmästäkin määrästä molemman jalan sukan kun teen yleensä lyhyellä varrella. Nämä ovatkin semmoset hienostelusukat, kesäsandaaleissa pidettävät.



Aamupäivä meinasi mennä noiden ampiaisten paimentamisessa. Tiskipöydälle oli jäänyt muutama huuhdeltu hunajapurkki ja kun ovet ovat auki, niin änkeäähän noita ampiaisia sisällekin. Vein kaikki tyhjät purkit pihalle ja kohta niissä oli jo useampikin amppari. Mukava niitä on seurata läheltä, eikä yhtään pistämään yrittäneet.



Kehräyksessä sain yhden rullan ruskeaa lankaa kolminkertaiseksi kerrattuna. Siinäpä viikkoiset käsityöt, ei ole paljoa esitellä.

Eilen olin 3 tuntia mustikassa, vaan pieniä ja osin raakojakin ovat vielä. Jospa nämä sadekuurot kasvattaisivat vielä kokoa, ei ole kiire poimia.