Kävin viimeviikolla pikaisesti tuolla lähimpänä olevalla kirpparilla. Olin oven takana jo ennen avautumisaikaa, niinkuin moni muukin. Monella oli mukana isot kassilliset täynnä tavaraa. Veivät siis myyntiin. Yhdessä pöydässä oli näin ihania lankoja ja tietäähän sen etten päässyt ohi ilman että vyyhdit tarttuivat käteeni. Tuossa valkoisessa lapussa lukee että käsin värjätty.



Vielä jäikin pari vyyhtiä, jotka eivät olleet mun väriä, oranssinruskea ja turkoosi. Nämä ovat ihan täyttä villaa ja vyyhdin paino 200g. Hinta oli mielestäni edullinen, 10€ vyyhti. Kyllä näistä jotain saa, kunhan nyt vähän aikaa marinoituvat tuolla muiden kaltaistensa joukossa.

Ei enempää eikä vähempää vaan pitsihuivia on tulossa. Tämä lankahan on samaa josta neuloin sen edellisen nyppyhuivin viimevuoden viimehetkillä. Kun aina jää noita langanloppuja niin nyt otin semmoisen mallin, johon luultavasti saan langan kulutettua loppuun. Tuo huivi kun on kapea ja suorakaiteen mallinen, niin teen vain niin pitkän kuin lankaa riittää. Mallissa toinen pää tehdään erikseen ja silmukoidaan tuohon pidempään osaan. Täytyykin ottaa se pään neulominen heti asiaksi ettei käy niin että neulon vaan ja lanka loppuu.



Sitten vielä näytän mitä sain kun huusin hep.



Huopatossusen blogissa oli esillä tämä sama kauluri ja hän oli kirjoittanut sen bloggauksen loppuun että ensimmäinen joka huutaa hep, saa kaulurin. Minä "matti myöhäisenä" muutaman päivän viiveellä luin ensin blogikirjoituksen ja sitten vielä kommentit. Yhdessäkään ei ollut sanaa hep. Minähän heti innostuin. Olen monasti miettinyt että pitäisi tehdä joku kauluri noiden huivien rinnalle. Ihanasti lämmittää kaulaa, eikä pahemmin pistele, olen tyytyväinen.