Ylimmäinen tiedonsiirronvartija työssään uudenvuodenaattonakin. Kisu istui vanhemman tyttäreni läppärin päällä ja oli niin mukavannäköisesti siinä, että piti ottaa oikein kuva.Jähmeästi lähteneet käsityöt alkuun, liekö vika pakkasessa vai mikä jarruttanee. Aloitin uudenvuodenaattona kyllä yhden kauan ajatuksissa olleen huivin neulomisen, nimittäin Panache-huivin. Olen sitä monessa blogissa ihaillut ja viimein sain itsekin tulostettua ohjeen ja samantien puikoille. Mun sisälukutaito on vaan niin huono tai luetun väärin ymmärtäminen ja lukihärö taitavat paremminkin olla diaknoosi. Olen niin tottunut noihin malleihin, missä on kaaviot, että pelkkä teksti aluksi hirvitti.

Nyt ei ole siis vielä mitään esiteltävää, mutta ehkä jo viikon päästä luulisin että on. Se vielä jännittää, että riittääkö lanka jolla aloitin vai joudunko jatkamaan jollain muulla. Se jää nähtäväksi.

Huomenna suuntaan kahden nuorimmaiseni kanssa Naantalin kylpylään parin päivän pikku lomaselle. Mukava joululoman lopetus ennenkuin taas koulut alkavat.