Ette arvaa miten kävi tämän huivin, vai arvaatteko kuitenkin? Purkamiseksi meni taas ja sentähden että koi oli aterioinut huivin yläreunassa. Kun huivi oli muutenkin jo reikiä täys eli pitsineuletta kokonaan niin en alkanut parsimaan vaan päätin purkaa.



Tämähän on varsin ohutta lankaa joten sen koinsyömän lisäksi sain lisää pätkiä kun reuna oli huopunut käytössä ja sitä purkaessa meni lanka poikki vielä monesta kohtaa. Näin monta nupulaa tuli ja tuo sylttykasa jossa on semmosia 3-7m:n pätkiä useampi. Enhän minä osaa pois heittää hyvää lankaa vaikka se pätkinä onkin. Kyllä se tämmöiseen harjottelutekeleeseen kelpaa ja tulee sitäpaitsi halvemmaksikin kun on purkulankaa. Olen nyt yrittänyt harjoitella lontoonkielellä neulomista, enkä olisi uskonut osaavani mutta nyt on jo toinen huivi menossa.

Nälkä kasvaa syödessä eli löysin ravelrystä kauniin pöytäliinan mallin ja otin siitä puolet käyttöön eli aloitin puolet vähemmällä silmukkamäärällä mitä liinassa oli aloituksessa. Vielä ei ole paljoa näyttää, toki vähän enemmän kuin tuossa kuvassa kun kuvanotosta on muutama päivä aikaa.

Alkuperäinen huivi oli neulottu 3:n puikoilla, nyt otin käyttöön 4:n puikot ja lanka on vaan yksinkertaisena.

Mukavaa alkavaa viikkoa, toisille töihin ja toisille lomalle.