...vaan ei kuumalla sellaisella. Tuo pienempi kissa tykkää kytätä lintuja ja naapurin emäntää tänäaamuna. Meillä on leikkimökin vierustalla tikapuut, niin siitähän se on helppo kirmata katolle.Tuo naru ei ole pyykkinaru vaan ulkokuuseen menevä sähköjohto. Ei siis kameran linssi halki.

Keittiön ikkunan läpi kun otin kuvan, niin on vähän epäselvä, kai senverran tärähtikin, kun käsien varassa oli kamera.

Kun ei tässä muutakaan, siis kintaat on menossa ekassa peukalossa. En meinannut osata ottaa niitä silmukoita siitä erivärisen apulangan kohdalta. Kyselin nuoremmalta tytöltäni, jos hän muistaisi, kun on viimeksi semmoset kintaat tehnyt. Alakoukun 6:lla luokalla, ei muistanut. Piti ottaa yksi opuskin esille, mutta ei siitä mitään apua ollut. Kaivelin ne silmukat siitä jotenkuten puikoille ja näyttäähän tuosta peukalo tulevan. Tuntuu kiristävän, vieläköhän purattaa sen alkutekijöihin.

Taitaa se flunssa nyt hiipiä minuunkin, saanut vissiin tartunnan, kun niin monen flunssaisen bloggaajan kirjotuksia olen lukenut. Eilen aamupäivällä oli vähän pää kipeä ja muutenkin semmonen nuutunut olo. Iltaan mennessä oli jo vähän enemmän, mutta yöllä heräsin siihen, kun joku oli työntänyt raastinraudan kurkkuuni. Siinä vähän aikaa nieleskelin ja odottelin unta, niin tuntui helpottavan. Meni varmaan alas se raastin. Jos nyt pääsis näinkin vähällä, nenä vuotaa jonkunverran, muuten ei mainittavaa.