Nämä ovat kolmannet sukkani Sukkasadon Hillokellariin. Kun pääsin neulomaan pitsiä niin sain aika äkkiä valmiiksi. Lankaa meni 60g ja neuloin 2½:n puikoilla. Malli taas sama köynnös millä olen neulonut jo aika monet sukat. Tykkään vaan niin kuviosta, että se tulee useimmin valituksi vaikka monta muutakin kivaa mallia löytyy.Aika iso väriero on kahden eri vyyhdin välillä. Käytin näihin sukkiin edellisen kirjoituksen kuvan vaaleinta ja toista vyyhtiä oikealta. Vaalein on oikeasti niinkuin lohenpunainen ja muut siitä asteittain tummenevia. Punnitsin vyyhdit niin että saan niistä kahdesta muusta vielä samankokoiset sukat.

Tässä mallissa on parillisilla ja parittomilla kerroksilla eri silmukkamäärä. Aina ennen olen tuskaillut sen kanssa, että tahtoo silmukat lisääntyä liikaakin langankiertojen vuoksi tuossa jalkaterän kohdalla, missä kuvio tulee vain jalkaterän päälle. Pidinkin kuviosilmukat yhdellä puikolla, niin pysyin laskuissa. Silmukat oli siis kolmella puikolla. Olihan se neulominen vähän hankalampaa mutta ei mitenkään kovin vaikeaa.

Seuraavat sukat on ajatuksissa, mallia vielä mietiskelen. Lankoja kävin tuolta vaatehuoneesta penkomassa. Yhtä löysin mutta toista en. Viimesyksyinen lankainventaarioni selvitti paljon mutta vielä pitäisi jaksaa pitää poistot ajantasalla. Kun jostain langasta jää senkinverran että voi käyttää vielä, niin pitäisi muistaa palauttaa samaan paikkaan mistä otin. Siinä mulla ongelma.

Kiitos kaikille kommentoijille jos en ole muistanut käydä vastavierailulla.