Sain jo viimeviikolla Tiinulin neuleet-blogista haasteen: "paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä , jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Tämäpä nyt tuntuu vaikealta, siksipä se onkin siirtynyt päivästä toiseen. Tai sitten minä en olekaan omituinen, lapsilta kyselin, eikä kukaan osannut sanoa mitään. Olivat vissiin niin kohteliaita, etteivät viitsineet loukata. Täytyy nyt sitten itse miettiä, mikä on minussa omituista.

1. Kun lähden ulos ja ketään ei jää kotiin (paitsi kissat), niin koitan useampaan kertaan, että avain on varmasti taskussa. (Pari kertaa jäänyt oven taakse, kun avain jäi sisälle.)
2. Lenkillä ollessa annan jalkojen päättää, mikä lenkki tehdään.
3. Syön hapankaalia ainakin 18 kg vuodessa. (Pistäkäähän paremmaksi.)
4. Syön kaurapuuroa aamuin illoin. ( Tätä on tapahtunut jo 10 vuoden ajan.)
5. En katso telkkarista kuin Kotikadun. (Radiota kuuntelen taustalla koko päivän.)

Haastan edelleen Koirankarvan kerääjän, RANTAPUIKON, Lapasesta karannut, Harras harrastus ja pistoksissa kertomaan omituisuutensa. Ei ole pakko osallistua, tää vie jonkinverran sentään aikaa.