Tulipa aika sillisalaattia näistä sukista. Lanka on Grazy Zauberball ja kerässä oli 100g, 75% villaa ja 25% polyamidia. Sain langan taas Susulta, sen oli joku välineurheilija lahjoittanut tähän Tyksin sukkakeräykseen. Siis neulottavaksi sukiksi. Minä kun nuukailin tuon varren pituuden kanssa, niin sain siitä kahdet sukat ja vielä jäi tähteeksi 15g.



Neulottuani ekan sukan, tulin siihen tulokseen, että jatkamalla seuraavaan sukkaan, ei tule paria ekalle. Päätin sitten vaan neuloa kaikki neljä sukkaa peräjälkeen ja parittaa vasta valmiina. Laitoin siis niin, että nuo tummavartiset yhdeksi ja vaaleammat sitten yhteen. Aika jännät niistä kuitenkin tuli. Tykkäsin neuloa kun oli ohut lanka ja sain käyttää 2½:n puikkoja. Viikossa sain valmiiksi kun kahta edellistä paria neuloin toista kuukautta.

Nämä sukat jäivät ilmeisesti viimeisiksi valmistuneiksi Sukkasatoon. Olisi tuolla vielä yksi sukkarojekti punaisesta Nallesta mielessä, mutta ohje on hukassa. Hain eilenillalla sitä köynnösmallia, jolla olen monet sukat itselleni neulonut. Alkaa olla noita paperikopioita jo vino pino tuossa pöydällä, ettei sieltä äkkiä mitään löydä. No onhan se malli koneella, että äkkiäkös sen siitä printtaa.