Oiskohan kellään mitään sitä vastaan, että laittaisin arvonnan pystyyn? Tuo tasaluku, missä oli useampia nollia, meni vauhdilla ohi. Jospa nyt bongattaisiin lukua 33333. Arvonta päättyisi suurinpiirtein tuohon tai voi mennä vähän ylikin, jos sattuu yöaikaan tulemaan täyteen. Silloinhan en ole huutamassa stoppia.

Ekapalkinnon saisi hän jolle osuu kyseinen luku ja muut kaikki tokan palkinnon arvonnassa mukana.

Ajattelin, että nyt on vuoroni muistaa teitä kaikki ihanat kommentoijat ja muutkin lukijat. Myös siksi kun mulla on ollut niin hyvää tuuria tässä keväällä monen monta kertaa blogiarvonnoissa. En ole niistä vielä blogannut, kun yksi palkinto on vielä kotiutumatta.

Nyt on vaan hellettä pidellyt, ei oikein jaksa blogiakaan päivittää. Olen saman huomannut monella muullakin. Käsityöt ei edisty kuin matelemalla, sitä verhoa olen neulonut. Vielä puuttuu monen monta palasta, mutta neulomisvauhti kasvaa sitä mukaa kun mallikuvio alkaa tulla tutuksi.

Siellä Mikkelin torilla treffasin Leenan viimeviikolla ja meillä oli oikein mukava parituntinen tapaaminen. Yhteisistä harrastuksista olisi riittänyt kauemminkin juttua, mutta molemmilla oli yhtäläinen kiire. Kiva oli kuitenkin tavata, muutenkin kuin blogimaailmassa.

Nyt sitten lukua metsästämään, suunnitellaan sitten voitot voittajien makuun ja mukaan.