Nyt tulee kuvia koko viikon edestä. Nuo myssyt onkin jo esitelty Susun blogissa, mutta ajattelin vielä niitä vilauttaa. Tiistaiaamuna kiikutin koko tähänastisen myssykasan, 5 kpl,  Susulle eteenpäintoimitettavaksi. 

Luonnonvalkoinen on neulottu Pirta Ahkeraliisasta (100% pv) ja painaa 49g. Vihreä on rondon Suvivuokkoa (75% pv/25% pellava) ja painoa 64g. Molemmat langat hyvin marinoituneita, valkoisen olen ostanut jostain kaupasta aikanaan ja vihreän kirpputorilta. Eikä ne langat vielä noihin loppuneet. Saa useammankin myssyn tehtyä, eikä tunnu vielä missään varaston vajennus.Laskiaissunnuntai kun on niin piti sitten leipoa pullatkin. Ekat tehtiin jo viikolla ja syötiinkin samantien. Eihän näin suuressa sakissa puolen litran tainasta ole kuin vähän näyttää.
 Isännän pullat erillään, eri täytteellä. Kalapihviviipaleilla ja majoneesilla täytetty. Huom. hyvin paistunut tuo toinen pulla.Meille muille tehtiin sitten täytteet mansikkahillosta ja siitä 20%:sta Vanillavaahdosta. On tuossakin jokunen hyvin paistunut pulla. Puu-uuni paistaa epätasaisesti, vaikka peltiä välillä kääntääkin.

Nyt on puikoilla vauvalangasta sytomyssy, vähän eri mallilla taas.

Kiitos ystävänpäivätoivotuksista ja mukavaa illanjatkoa, sekä liukkaita laskuja laskiaiseen.