Löytyyhän niitä kuvia kun oikeen toimeen alkaa. Niin että tämmösia käsitöitä tälläkertaa.Minähän olen niin laiska leipomaan kuin vaan joku olla voi, mutta pullanhimo ajaa joskus kaiken muun edelle. Kun en leivo pullaa kuin muutaman kerran vuodessa, niin maistuu sitten tosi hyvälle. Nyt piti sitten tehdä mustikkapiirakka oikein pullataikinaan. Taisi vaan tulla liian paksut reunukset, mutta lupasin ihan ite syödä ne, että saavat muut perheenjäsenet enemmän sitä "syräntä". Vanhempi poika antoi ohjeita taikinantekoon, että täytyy laittaa enemmän voita ja sokeria, Niinkuin kuulemma mummon pulla oli parempaa juuri siksi, että hän käytti edellämainittuja aineita runsaammin. Kun aina pitäisi miettiä sitä terveellisyyttä, niin ei tule pullakaan hyvänmakuista. Nyt ainakin maistuivat makeammilta, voita en laittanut enempää kuin ennenkään.

Meillä kun on vaan tuo pieni yleiskone, jossa voi tehdä ½ litran pullataikinan yhdellä kertaa, niin tein sitten kaksi taikinaa peräkkäin. Isäntä söi heti tuoreeltaan 3 puustia kylmän mairon kanssa, niinkuin hänen tapansa on. Sanoi ,että eivät huomenna enää ole hyviä.  Muuten ei syö oikeastaan pullaa kuin joskus harvoin, täytyy olla erityisen hyvää, niinkuin jotain wienerkranssia.

Tytön kämmekkäät on siinä mallissa, että ekassa olisi peukaloreiän jättö. Miten siihen jättää kun on muutenkin niin reikäistä. Hain kirjahyllystä opuksen, jossa on ohjetta reiän tekoon. Muuten on niin omaa suunnittelua, että ensin tehdään ja sitten puretaan ja suunnitellaan ja neulotaan. Lähdenkin tästä sitä reikää neulomaan.

Kiitoksia paljon taas kaikille kommentoijille, joita tuntuu olevan ihan kivasti vaikka välillä menee liian pitkä aika, ettei ehdi mitään kirjoittelemaan.