Tämmöisen neuleen esittelen tässä välityönä. En siis ole itse tätä neulonut, vaan parsinut tuon kuvassa olevan reiän umpeen.



Oiskohan jokunen vuosi aikaa, ehkä viisikin. Ostin tämän neuleen K-Citymarketista jostain alekorista ja maksoin siitä 2€. Vanhempi tyttöni ihastui ikihyviksi siihen ja on pitänyt sitä ahkerasti. Neule on kokonaan puuvillaa ja vaikka se onkin kovin harva, niin tuntuu päällä hyvältä.



Harmi kun ei tullut otettua koko kuvaa vain tuo rikkimennyt kohta. Tyttöni oli Portugalissa lomalla ja tämä neule oli hänellä mukana. Jossain väkijoukossa joku oli tullut liian lähelle ja niinpä siinä lähikosketuksessa joku otti kiinni ja repäisi reiän. Hetikohtahan tyttöni kurttasi reiän hakaneuloilla umpeen, ettei suurempaa vahinkoa pääse tapahtumaan. Onneksi siitä oli vaan yksi lanka poikki, joka oli tiukannut sitä yhtä riviä aika tiukkaan kun langanpätkä oli aika pitkä. Löysäsin koko riviä ja laitoin lopuksi langanpäät solmuun. Aika vähällä pääsin. Ei se ihan oikein mennyt, mutta hupsu ei huomaa ja ... Jos siitä olisikin ollut useampi lanka poikki, niin sitten olisi tullut tenkkapoo.

Laiskuuttani en ole saanut sitä valmista huivia esitellyksi kun kuvien laatu ei ole kelvannut. On montakin kuvaa kunhan saisin päätettyä mitkä niistä kelpuutan.