Kun nämä kylmät kelit vaan jatkuu, piti neuloa myssy. Tässä myssyssä harjoittelin taas sitä lontooksi neulomista. Tämä pyöreän pitsineuleen teko on vaan niin koukuttavaa. No eihän siinä paljoa kielitaitoa tarvittu kun kaaviota seurasin. Kirjoitettu ohje olisikin sitten asia erikseen.Ohjetta otin tästä tilaamastani kirjasta, malli "Majbritt 1"  ja neuloin mallikuvion loppuun. Sitten alkoi lankakin jo näyttää loppumisen merkkejä. Kaventelin turhat silmukat pois ja neuloin reunaan muutamia kerroksia ainaoikein neuletta.Lankana jämälangat nuoremmalle tytölleni neulomastani huivista. Myssyyn meni yksi KIDO MOHAIR, 25g:n kerä ja 3g päälle, joka oli jäänyt tähteeksi siitä huivista. Neuloin myssyn kahdenkertaisella langalla eli otin lankaa sekä kerän sisältä että päältä. Puikot olivat 2½, ensin KnitPron lyhyet sukkapuikot ja välissä vähän pidemmät bambupuikot. Kun ei nekään riittäneet vaihdoin 60cm:n pyöröihin.

Valoa vasten näkee tuon mallikuvion paremmin.

Satulansuojakukkia olen koukutellut kolmeenkin satulaan mutta en ole saanut niitä vielä satulan muotoon. Kivempi on vaan virkata aina uusi kukkanen. Kaivoin taas sen Africankukkapeiton tekeleenkin tuolta kaapista. Joskohan sen tulevana kesänä saisin valmiiksi. Elokuussa tulee kaksi vuotta siitä kun aloitin. Viimevuonna jo suurimman osan eli yli 300 palaa yhdistin mutta vielä puuttuu pituudesta muutama kukkanen.

Nyt sitten loppui tuo edellisessä mainittu arvontakin. Koitan saada onnekkaat selville tämän päivän aikana kunhan "onnionnetar" tulee koulusta.

Edit: Arvonta suoritettu ja arpa suosi Irkkua ja RANTAPUIKKOA.