Perjantai-iltana valmistui minun mysteerihuivini, 22 leaves shawlette. Eilisen päivän mietin, miten sen pingoitan, kun tein reunan virkkaamalla. Tänä aamuna otin esille sen pienen höyryraudan, jonka ostin viimesyksynä Tampereen käsityömessuilta. Lattialle froteepyyhe ja siihen vähän kerrallaan neuloilla kiinni ja höyryä päälle. Sainkin aika äkkiä kuvauskuntoon kun ei tarvinnut yöksi jättää kuivumaan. Lankahan mahdollisti sen, että voin raudalla painella ja höyryttää. Kuvauspaikka oli taas aika ykstotinen, tiiliseinässä pysyy hyvin kiinni melkein mikä vaan. Värikin tuli aika oikea, vaikka aurinko meinasi juuri silloin paistaa melkein ilman sumuharsoa.

Lankaa meni huiviini vain 42g. Tosin huivikin jäi pieneksi, aloituskohdasta reunaan vain 35 cm ja aloituskohdasta suurin leveys reunasta reunaan 77 cm. Neuloin 3,5 pyöröpuikoilla.

Oikein oli mielenkiintoinen neulottava vaikka meinasi usko loppua siinä 75 ja 77 rivien kohdalla. Ne rivit vaan vaativat tarkkaa keskittymistä. Loppu meni ilman takkuamista.

Kiitokset Lankakomeron Päiville, tätä oli kiva neuloa.