Kylläpäs mennä vilistää tuo aika näin joulun alla. Paljon ei ole edennyt tuo edellisen kirjoituksen neule. Niinkuin vähän epäilinkin, ei se ruskea väri sitten sopinutkaan tuon vihreän ja vaaleanpunaisen kaveriksi. Ensinnä se alussa hävisi niin hyvin tuon vihreän sisään ettei paljon edes näkynyt. Toisekseen, ruskea ei vaan ole mun värini. Vaihdoin ruskean omaan väriini eli melkein tuon pienen sydän-kerrosmerkin väriseksi.

Ei ole nyt kuvaa kun työ on edennyt niin vähän eteenpäin. Olen neulonut sitä pitsihuivia ja vielä vähän puuttuu reunuksesta. Aika pieni tuli kooltaan mutta käy takin alle eikä paljon pullistele.

Ettei ihan kuvaton postaus tulisi niin laitan edes kukkakuvia.Orkideat vääntävät taas nuppua ja toisessa on yksi kukka auki. Ehtii niitä jouluksi aueta enemmänkin. On se vaan ihme miten ne näin pimeillä päivilläkin jaksavat kehittää nuppuja.Toinen kukkiva on tämä kesällä multaan laitettu santpaulia. Pienempi kisu oli keväällä sitä mieltä että pitää uusia jo pahoin ränsistyneet vanhat ja taitteli niistä lehtiä. Laitoin 5 lehteä juurtumaan veteen ja jaoin ne kahteen purkkiin. Tässä on kaksi lehteä ja väri tuollainen jakaantunut. Niiden emot on semmosia vähän tummempia yksivärisiä kuin tuossa tuo punertava. Taitaa olla auringon puutetta kun tuli kaksivärisiä kukkia.