Tulipa vihdoin se hetki, että pääsen esittelemään tämän kirjovillatakin. Ilmankin puolesta oli oikein sopiva aika, kun sataa, tuulee ja myrskyää melkein syysmyrskyn lailla.



Onhan tämä ollut valmiina jo jonkun aikaa, mutta kuvausta ei oltu saatu tehtyä ennenkuin nyt. Tämä mallikuviohan on sama kuin Sipin silmukat-blogissa, johon minä sekosin heti ensinäkemällä. Minä tein vähän pidemmän mallin, että pysyy peppu lämpimänä ja eteen napituksen, ettei pääse vilu siitäkään rinnuksille. Lankoja tähän projektiin meni vähän yli 500g. Luulin, että tulee painavampikin, mutta erehdyin.



Kyllä tätä neuloessa kävi monta kertaa mielessä, että tulikin aloitettua. Ne kaikki eriväriset langat kun olivat sikinsokinsekaisin toistensa ympärillä, enkä laittanut heti poikki kun joku väri jatkui sittenkin samasta reunasta, mihin oli jäänyt. Vaikka suurin osa oli niin, niinkuin Sipikin sanoi, että ei voinut jatkaa, vaan seuraavassa kuviossa alkoi toisesta reunasta. Oli niissä langanpätkissä pujottelemista kun en osaa jättää niitä solmittuina irti heilumaan.

Niin mielenkiintoinen urakka kyllä, että pitäisi neuloa toinenkin, että saisi noita erivärisiä villalankoja kulutettua. Jospa syksyllä vielä kerran sekoaisi, menisi varmaan helpommin kun on yhden tehnyt. Vaan nyt menee aika kehrätessä, eli aika aikaansa kutakin.