Nyt taitaa olla taas arvonnan paikka kun tuo 50 000 näyttää täyttyvän tuossa tuokiossa. Kohtahan se on blogini 2-vuotispäiväkin, niin että menee sitten samaan syssyyn molemmat.

Muistelin aloittamista ja alkuaikoja, käsky nimittäin tuli nuoremmalta pojaltani. Hän oli seuraillut kuinka innokkaasti luin muitten blogeja. Siitä vaan eräänä iltana ennen joulua, tarkemmin sanottuna 19 päivä, piti sitten häthätää perustaa blogi. Meinasi pakokauhua lykätä kun piti nimikin keksiä ja jotain aloitustekstiä. Nyt ei tunnu enää niin kauhealta. Välillä vaan tuppaa tulemaan pitkiä taukoja tai mikä pitkä se viikko on. Aina ei kerkiä istumaan koneella vaikka olisi mielessä asiantynkääkin.  

Arvontakommentit vain tähän postaukseen. Aikaa annan muutaman päivän että ehtii useampikin mukaan koittamaan onneaan. Palkinnoista ei ole vielä hajuakaan, mutta se selviää sitten kun arvonta on ohi.

Ajattelin silloin blogia aloittaessani, että jos vuodessa kävisi kymppitonni selaajia, niin sekin olisi jo aika iso luku. Olen yllättynyt tähän lukuun mikä on tullut kahdessa vuodessa.

Nyt siis onnea koittamaan. Vihellän pelin poikki joskus viikolla.