Tässä toinen huivini koitokseen HHV. Huivi on vanhemmalle tytöllemme ja toivomuksena oli samalla mallilla kuin tämä. Reunus vain eri kuviolla ja pitää olla erityisen kaunis. Minusta se on kaunis, kauniimpi kuin missään edellisissä. Tosin huivi onkin muuten yllätys tytölle joka tulee Turkista kotiin heinäkuun eka päivä. Kyllä hän sen jo tilasi ennen lähtöään Turkkiin.

Siinähän sitä päänvaivaa olikin että millä sen reunan neulon. Meni muutamakin tovi ennenkuin löysin itseäni miellyttävän reunan mallin. Se ohje kun on lontoonkielellä mutta onneksi oli ihan selvä mallipiirros. Tosin sitäkin piti tutkailla tarkkaan ja hartaasti ja verrata huivin kuvaan joka onneksi oli tarkka.

Vaan kuvia en taaskaan saanut sellaisia että olisivat selviä. Ensin kuvasin eilenillalla mutta tulivat liian vaaleita. Otin uuden yrityksen nyt aamulla mutta sama vika. Osaan juuri ja juuri kuvata mutta niitä kaikkia muita säätöjä joita voisi käyttää, niitä en osaa. Oli se ennen helppoa kun vaan tähtäsi ja painoi nappia (räps...fiuu). Tuo sulkeissa oleva on sanonta eräältä mieheni työkaverilta kuvien otosta.Tämä reunus on semmosesta huivin mallista kuin Pineapple Delight Shawlette ja ilmeisesti sen löysin Ravelrysta. Muuten se paikka on itselleni vielä vieras, olen varmaan pari-kolme kertaa siellä vasta seikkaillut.Tuo huivin reuna on vähän liikaakin poimuilla mutta en ala purkamaan. Lanka loppui viimemetreillä ja jouduin tuohon virkattuun viimekerrokseen käyttämään samanväristä jämälankaa jota oli jäänyt nuoremman tyttömme huivista. Onneksi ovat niin samaa sävyä, että itsekään en löytäisi vaihtokohtaa ellen tietäisi.

Toiset aina niin tarkkaan laittavat esille kaikki tiedot. Jospa minäkin nyt yritän matkia ja laittaa samalla tavalla.

Malli: oma, mallikuviot lainattu (mikä mistäkin)
Puikot: 4:n ja 5:n pyöröt
Lanka: AUSTERMANN Kid Silk 2 kerää+jämät omasta huivista+pätkä KIDO MOHAIRIA

Painoa huiville tuli 56g, koko 160cm x 70cm.