Tässä tämä kovanonnen huivi nyt leveilee. Väri pitäisi olla hennon vaaleanpunainen, mutta lumi valkaisee vielä vaaleammaksi.  Uudenvuodenaattona aloittelin ja eilenillalla tein loppuhöyrytyksen. Siinä huomasin yhden virheen. Viimeisessä virkkauskierroksessa oli tapahtunut yksi lenkin ylitys. Melkein siinä puolivälissä ja langankin olin tietysti jo katkaissut. Kyllä mua harmitti ja harmittaa vieläkin. En alkanut purkamaan, vaikka sitä lankaa vielä jäi.

Pääväri on tuota vasemmanpuoleista ja tumma Novitaa. Sublime-vyöte on tuon reunuslangan.

Ehkä liian uhkarohkeasti aloitin, kun pienemmällä metrimäärällä meinasin selvitä, mitä ohjeessa oli. Lanka vaan tuntui niin sopivalta ja ajattelin, että teen sitten reunuksen jollain muulla. Niinhän siinä sitten kävikin, että tuo vaaleanpunainen lanka loppui. Sitten vaan kaivelemaan varastoa ja löysin tuon viininpunaisen mohairin, jota oli kaksi vajaata keränloppua. Eikä sekään vielä riittänyt, nekin loppuivat. Tenkkapoo, mullahan on montakin vyötteetöntä mohairlankakerää, vaan eipä ollut sopivaa sävyä. Tuo reunassa oleva vaaleanpunainen on kerästä, jonka sain jonain vuotena Tampereen messuilta kun tilasin Modan. Menihän nyt kahdet langat ihan loppuun, ei jäänyt nupuloita.

Eihän tämä huivi ulkoreunastaan ole symmetrinen, mutta ei pahakaan mielestäni. Painoa tuli 136g, josta tuo alkuosa 2x50g ja loppu 36g tuota tummempaa ja reunuksen osa.
Koko: yläreuna noin 140cm ja korkeus keskellä 70cm.

Muuten oli mukava huivi neuloa ja voisin tehdä vielä toisenkin. Kiitos ihanasta mallista Lankakomeron Päivi.