Nyt täytyy hehkuttaa kun Onni on potkinut niin monta kertaa meikäläistä tässä kesän alussa. Saa olla vähän kade, ei haittaa mua ollenkaan.

Toukokuussa voitin Lammasliisan blogissa olleessa arvonnassa. Tällaisen karstatun ihanan villamytyn sain, 30g. En ole sitä vielä ehtinyt hyödyntämään.Kesäkuun ensimmäinen voitto oli tämmöinen pakkaus Inkivääriltä, Periferialife-elämää maalla. Suklaapatukat 2 kpl, olivat jo löytäneet tiensä parempiin suihin, joten niitä ei näy kuvassa. Sisustuspalloja ja peltinen maalattu sydän, tiskirättejä 2 kpl ja ihan mun väriset kämmekkäät.Kesäkuun toinen voitto tuli Lellun kädenjälki-bloginpitäjältä. Tuo lanka on Ilun ihanaa, sillä on mukava nimikin: Nyt reppu jupiset. Useampikin bloggaaja on varmaan neulonutkin kyseisestä langasta, minä vain haaveillut. Eipähän enää tarvitse, muuta kuin lanka kerälle ja sitten puikoille. Tuo taidemusiikkilevy korkattiin tänään päivällä, varsin kuunneltavaa näin tavallisille korvillekin.

Tahdon vielä kiittää yhteisesti kaikkia asianosaisia, joilta voitot olen saanut. Haluan myös muistuttaa käynnissä olevasta arvonnasta, joka on tuossa edellisessä kirjoituksessa. Vielä on matkaa bongattavaan lukemaan ja aikaa osallistua.