Kaikille blogiini eksyville tuota otsikossa mainittua. Meillä vietetään hyvin rauhallisissa merkeissä, vain vanhempi tytär lähti likkaporukan kanssa jonkun kesämökille vapun viettoon.
Seuraavassa kuvassa on yksi rauhallinen olija.

Tämä on se matto, mikä jäi kesken, kun kone jumitti viime viikolla. Kävin tänäaamuna hakemassa omat työt ja parin mummon työt myös sieltä näyttelystä. Eilenillalla sitä jo purettiin, mutta osa haki vasta tänään tekeleensä pois. Kaksi naista jäi vielä kutomaan, kun minä lähdin siinä kello 11.00 kotiin. Toinen kutoi mattoaan, lupasi laittaa poikki, kun ei saa lointa loppuun. Toisissa puissa oli pannunalusloimi, juuttia ja siihen pajukeppejä väliin. Ensiviikolla on vielä parina iltana mahdollisuus kutoa, kun ovet ovat vielä auki.

Niin tuosta kuvasta piti kertomani. Solmin tuossa illansuussa toista päätä ja jätin sen noin kasaan, kun tulin sisälle katsomaan Kauniita ja Rohkeita. Kun sitten meinasin mennä jatkamaan solmimista, niin kisu oli valloittanut paikan. En hennonut ajaa sitä pois, vaan otin kameran ja näppäisin kuvan. Mikähän kissaa aina kiinnostaa esim. uudessa matossa?

Huomenaamulla pitäisi vissiin paistaa munkkeja. Toivomus tuli ainakin kahdelta taholta. En ole varma, onko hiivaa sitä vertaa talossa, että saisi edes pienemmän taikinan. Pakastimessa voi olla puoli pakettia, saa sillä 2½ dl:n taikinan. Simat on tekemättä ja ostamatta, olen ollut laiska sen suhteen.